i dag så har jag gjort:

Hejsan!

I dag så var julia sjuk så jag åkte själv till skolan men emelie skulle igentligen åka med oss men hon hade tydligen varit hos my och isa (hennes syskon). Jag väntade på emeli i 5 min och sen åkte jag. I skolan så träffade jag felicia, emelie och calle ;)
jag pratade lite med felicia tills matida kom du skrev vi i vår log bok och sen så gick vi på gumpa. Vi har gumpa på ip det är as små duchar.När vi ahde ätit lunch så gick vi runt och pratdade vi försökte vara med på fotboll men vi blev ner sjuktna av bollen. Vi hämnades genom att sno bollen ;)
Jaja jag orkar inte bäreta mer men jag ska på tränig snart jag kanske bäretar mer om det häner något nytt och roligt.

puss my bby<3333


Försökte le men det gick nt så braXD

Jag la in den på pea med men den kanske inte alla tycker om XD

Min nya desaing haha...

Innan den blev rosa;)

Tandstälnig

hejsan !
Har jag sagt till er att jag ska få tanstälning ?
Jaja jag ska få den på fredag efter skolan :(jag vill inte ha tandstänig i sånna fall natt tandstälnig :(:(

Jaja jag kommer ha as snygga tänder .... om 2 år ja.............:(


låt !

Det har slutat fungera att lägga in video det fungrar typ inte:(
Idag så måra jag ganska bra jag har inte ont i örat och det är jag glad för:)
Jag får se kanske hittar på något med någon sen vem vet ;)
Nu på morgonen så har jag kollat på tv och chattat + typ messat 2 sms xD


Jag vill inte var förkyld jag ahtar det , det är så tråkigt och man gå bara runt och snyter sig hela tiden. Jaja sånt är livet  ;)
 


Favortiter i årXD<33


Jag mår piss ;)

Hejsan!
Min dag har inte varit rolg jag är sjuk kan man säga jag har ont i örat och föryld. Jag känner mig varm typ som om jag skulle sitta på en spis och öve hätas typ 100c tuvär fungerar nt våran temp den är cp konstig;)
Jaja nu ska jag chatta och typ kolla på pea herrå my bby..<3

Ont i örat;)

Hejsan!
Jag är ganska föryld och har ont i örat jag tror jag har feber också men vår temp fungerar nt.

I går så var jag och skulle kolla på en match på ip som mitt lag spelade. Vi har 2 lag i ett om ni fattar men asså aa jag spelar  en annan match och inte denna. När jag kom ditt så kollade jag på upvärmingen som enskede gjorde det var ganska kul:D
Senare när jag hade står där ett tag så så jag att emil och hans syrra kom. precis innnan matchen började såg jag att niclas och några jag inte kännde(då) hade kommit. Jag gick för att börja kolla på matchen och då träffade jag frasse vi sat os och kollade på staketet och då kom niclas och emil och resten ;) Jag fick reda på vad alla hete men asså jag kommer inte i håg det just nu;). Alex messade mej och frågade lite saker om typ vad jag gjorde frasse och niclas strörde sig as myckt men det var inte jag som messade xD. Typ 10 min innan första halvlek så kom jonte och johanna ;) Det var sjö´nt att johanna kom för jag var den enda tjejen om man inte räknar med emils syrra som jag inte känner. I pausen så skulle killarna köra wollykick elr nåt jag suger på det jag fattar typ noll det gör inte johanna heler men endå. Vi satt och kollade på matchen och så började det rengna då satt sig niklas och hans kompis sig under mina och johannas ben haha .. Vi hade as kul ;)
Senare så skoj bråkade jag med niklas och emil för att som kallade mig heeda .. :P


Hoppas ni får en bra dag här kommer några bilder;)

Carro (carolin)<3


Feicia ;)<3

Chanti<3

Felicia igen;)<3

Haha.. xD

 

Haha.. det var allt puss och kram<3


Kö till konsumxD

Hejsan<3
I dag så vaknade jag typ vid 7.00 och började äta frukost jag var lika föryld som i går jag gillar inte att vara det.I dag så har jag haft lite små ont i öronen men asså aa jag gick endå;)När jag kom till skolan så gick vi runt lite och pratade vi har en töntig egel vi får inte sitta i koredoren ;)När vi hade kollat på nyherer så var det rast. Jag och julia gick bort till cecilia för matilda (hennes kompis) var sjuk i dag. Vi kollade på när caroo,chanti och felicia skulle stå i mål . När vi kom in igen så hade vi matte prov rätt så lätt . På lunchen så satt vi och pratade och typ spelade fotboll tjejerna mot killarna fat killarna var typ 20 och tjejerna 5 haha.. gud vad vi hade kul. Sen så hade vi no det var as tråkigt . När vi kom  in från no så hade vi svenska vi frick reda på vilket steg vi hamnade på jag hamnade på 3 men det var inte så konstigt jag gillar inte svenska ;)
När vi sen skulle hem ¨så stod vi vid våra skåp ett tag och patrik frågade (som vanligt) om han fick ett tuggomy av mig han sa att jag fick chips av honom för några dagar sen men asså han fick ett i går;)<3

Jaja herrå <33

Sorry jag har haft mycket läxor

Hejsan!
I dag så har jag varit i skolan jag vaknade typ vid 7 och gick up och åkte till skolan vi hade trevligt i skolan och efter skolan så skulle jag ocgh julia ta låss våra cyklar då frågade max tor jag om han kunnde tästa min cy´kel och det fick han. Patrik och max lånade min och jullans cyklar dom gjorde trix och vi var as rädda för att dom skulle pajaXD;)
Jaja.. jag ska snart på tränig elr jag ska kolla jag är för försyld;)

ses<3

Julia och natta ;)

hejsan!
Jag värkligen länktar tills i morgon XD Haha..
Jaja men nu är det om i dag.Jag vaknade ganska tidigt det förvånade mig lite frör jag brukar inte vakna så tidigt. När jag hade ätit frukost så chattade jag med julia ett tag . Julia kom till mig vid 12 typ vi pratade lite och sen så åkte vi och badade. Vi badade typ tills 16  det var ganska så kul men kalt ;)

När vi kom hem så ringde jag natta och hon kom hitt vi typ skrev på mitt wite bord det var as kul och spelade tjusraspeletXD


Vi hörs i morgon herrå hade det bra tills dess;)<333

Glo på tv ?

Hejsan !
I går kväll så pratade jag med chantal as länge om operation gurka haha.. ni får inte veta det är ganska hämligt.
Jaja.. men på måndag så ska jag till globen efter skolan tror jag.Jag ska ju ha tränig på måndag men det är väll typ bara att vara hemma till den;).Jag kollade på tv i morse och så shakiras nya video den var as dålig.
Här kommer den;)

Vi van :)

Hejsan!
I dag så har jag spelat fotboll och varit i fasrsta:)
Vi van matchen med 5-0 as bra:)
Häär kommer lite bilder av vad jag köpte:
Jag köpte byxkor,solglasögon och 2 bhsar;)

Heddish

hejsan!
Jag är lesen för att jag inte har skrivit på ett tagmen asså jag har typ inte haft tid till datorn :P
I dag så har jag varit i skolan vi började typ vis 8.30 som vanligt. På rasten körde vi burken men jag som vanligt chatade om att vi skulle gå och spela fotboll. Vi körde burken tills typ rasten var slut och sen hade vi matte . Det var as tråkigt fast vi hade lite kul för vi skulle göa någon linje med tal asså alla fick ett varsit pappaer sen skulle man ställa sig i årdig oc typ aa.. Jag stod typ sisst själv :P Brevid mig stod patrik och simon och partade dom är as jobbiga. På lunchen så kollade vi på fotboll. Jag chatde om att spela så jag och felicia gick och fågade ;P Det var inte pinsamt men killarna som va frågade sa inget. När vi såg att max, patrik och simon skulle ta ett mål på andra sidan så sparng vi och tog det för att skooja . Sen så tog vi deras boll och vi hade det ganska kul. Se så skulle vi någon stans för att spela fotboll och bränboll. Vi gick till någon park och så spelade vi fotboll eftersom jag och julia var dom enda tjejerna i vår klass som spelade det så fick vi typ vara ut hela tiden fast vi byte en gång. Jag och chanti vi typ satt och hittade på ish namn till alla och så när vi skulle säga max namn så gick det inte så bra testa själva.. Han vick hetta mix max haha.. Sen så när vi kom till bakca så stod vi och pratade med dom ett tag(max,patrik, simon) Tills dom sa att vi skulle gå hem.. När vi skulle cyckla hem så kom julia på att vi kunnde hälsa på alex elr någon i vår gammla klass . Så vi gjorde det vi träffade av en slump kanske nisse,john, frasse och hugo . Senare när jag hade åkt hem f¨rån alex så skulle jag gå ner och handla såg jag emil .
Jaja jag hoppas ni har haft en skojig dag för det har jag haft :)<33 heddish

Hissa - Dissa?


Jag hissar:)
Ni?

Kunskapsskolan as kul:)

Hejsan!
I dag så har jag varit i skolan det var jätte kul och så.Jag gick typ upp vid 7.00 och åt frukos tog på mig kläder och åkte til skolan.När vi kom fram så parkerade vi cyklarna och satt oss och väntade tills typ 20 över 8 :P
När vi kom in i klass rumet så skulle vi få platser jag fick sitta brevid någon mattias elr nåt och mitt i mot någon som jag har glömt vad han heter .. Men det var en tjej som typ hete chan något asså hon kalades typ chani HON VAR JÄTTE SNÄLL VI PRATADE TYP HELA DAGEN :)
När vi hade haft typ vår första lekt. så gick vi ut på rast. Vi hade kul och typ pratade :)Sen så gick vi in då fick vi våra skåp och typ en rundtur. Senare på dagen så fick vi åka hem och aa det gjorde vi :)
Nu sitter jag här framför min datorn.. 

Skola

Hejsan !
Jaha så var det skola igen det kanske är kul men endå jag gillar att sova på dagarna . Jag ongrar mig lite att jag byte skola men jag kommer nog endå klara mig bra:)Vid typ 13.30 så kunde jag oc emelie inte sitta still vi var ganska närvösa tror jag;)När vi hade gått en bit så såg vi frasse gud vad långt hår han har fått;P
När vi kom till skolan så skulle vi sitta i arenan = aula typ:PJag tyckte att min klass vara ganska bra asså inte bäst men endå man ska typ bara vara med dom två timmar varje dag:)
Vi börjar 8.30 varje dag och slutar 14.00 senast varje dag.
Jaja jag är as trött haha .. min piss väkarkocka gick på vid 6 någon gång fan vad jag blev arg!!!:)
Ses i morgon efter skolan:)

Rösta på nathalies blogg

Hejsan!
Nathale har en röstnig på hennes blogg.Så gå in och rösta  :)
www.torpenbergs.blogg.se

Skola:)

Hejsan !
I dag så ska jag till min nya skola det är as pirrigt;PJag typ kunnde inte somna i går jag var as pirrig;P
Jag ska typ vara med emeile och julia tills vi ska till skolan :)

Vi ses och hörs:)

Tränigsläger:)

Hejsan!
Jag har varit på tränigsläger med fotbolls laget det var as kul:)
Vi åkte typ vid 8 det var lite jobbigt men jag messade på vägen och typ läste en bok.Vi sjöng som vanligt när det kom en bra låt som vi kundeX).När vi kom fram så gick vi och hade lite tränig tills typ lunch och då var vi jätte hungriga:)
När vi hade ätit så hade vi mer tränig och då var vi as trötta och jag trode jag skulle rammla i hop när som hälst.Senare så badade vi det var roligt,kallt och äkligt.Vi gjorde ett upptr'ädaande senare på kvällen sen somnade vi vid typ och vaknade vid 6.55 :)
Till frukost så var det maka och flingor mm. och så. Senare på dagen så spelade vi på elvamana plan det var as kul (vi spela match ) vi van med 4-0 vi ägde:)


Vi ses i morgon då börjar skolan:)

Testar bara en grej;P


Varit hos julia:)

Hejsan !
I dag så har jag varit hos julia och vi har typ bara kollat på datorn och så:)
Fast i morse så vaknade jag vid tio och då åt jag frukost och pratade med oliver:) Sen så pakade jag till i morgon då jag ska på fotbolls läger så jag kommer inte skiva då.Det ska bli kul för vi ska ditt med laget. Jag kommer sakna blogg under dagen men endå haha.. men kan ju inte alltid skriva:P
Jag kommer typ åka  vi 8 någon gång kommer inte i håg men men.. vi hörs på söndag då ska jag bäreta om min spända mage för skolstarten:)

bye bye bbys<33333
Ha en skön helg p&k

Dagens låt!

               
                                                                              Hejsan! Här är dagens låt:)    
                                                                           Kelly Clarkson Already Gone   

                                                                                          riktigt bra;)

Dagens låt:)


Den är ganska så bra faktiskt men min favorit låt just nu är kick-ge mig lite mer:)

En film dag med natta

Hejsan alla blogg läsare /bloggare där ute!
Jag har haft en bra dag hemma och hos natta. Jag vaknade vi 10.30 typ det var för att jag och alice pratade tills 2 på natten. Men jag hade vaknat en gång tidigare för att sop bilen kom typ vid 8 så jag gick och skrek ut till dom att dom skulle vara lite tysta och sen så somnade jag derekt.I morse så skulle alice till nina så gon gick typ vid tolv. Jag msnade med natta så jag frågade henne om jag kunde komma ditt. Vi hade kul vi såg på typ 2 filmer en var WILD CHILD as bra! den andra var typ the life in vegas ja kommer inte i håg:), men den var också bra. När jag skulle gå hem så träffade jag philip haha.. Han frågade om jag skulle till julia fast jag sa att jag skulle hem han var typ ute och cyklade med någon kompis.Just nu åskar det ut inte så kul :)
Jaja nu ska jag gå och äta ses:)
love//hedda

Sverige vann....!!!!!

Hejsan vill bara säga att sverige vannn......!!!!
Ses love you<33

frågorHaha.. Jag gjorde frågorna själv haha.. kanske inte så bar men ändå.

Är med alish(alice)

Hejsan:)
Jag här med alice min kompisXD V i chattar och smsar hehe.. I dag så har jag och alice gjort:
Vi /jag vaknade av sopbilen hatar den:)Sen så smsade jag och sen satt jag på datorn och chattade tills alice gick upp.Vi åt frukost och gjorde os i årdnig typ.Sen så gick vi ut i parken och typ gungade och åkte lin banna det var as kul fast den var ganska låg.När vi ahde varit nere i ett tag så smsade alice bella och vi gick till henne.Där spelade vi bazz och sen gick jag och hämtade oliver på dagis. Jag och oliver gick till parken där var vi i typ 10 min och sen gick vi hem.Hemma tog vi glass mmm... Sen kom bella,alice och pappa. vi spelade fia med knuff(inte pappa oc oliver )och hade det as kul..
Sen så kom vi inte på något att göra så vi gick ner och gjorde lite fotbolls läxa :)När vi skulle gå i parken för att ta oss till boll plan så kom det fram en kille som jag typ kännde och frågade vad jag hete haha.. Han gör det varje gång jag ser honom det är ganska pinsamt :)
Jaja vi ska typ kolla på sverige-finland nu herrå(på kanal 8)
P&K

Haha... vi tog läpp glans på läpparna + socker XD


Bilder från sommaren 09:)

Hejsan ! Har ni täkt på en sak nästa vecka börjar skolan:(


Tack för denna sommar:)Det var as kul
Alice: Du var med på liseberg:)
Julia:Vi saknade varandra så mycket love you bby:)<3
Natta: Vi var as mycket med varandra tex på grönalund:)
Emelie:Vi hamnade inte i samma klass men endå vi hade kul när vi badade:)<3

Vaknade precis:)

Hejsan !
Jag vaknade precis av sop bilen som skulle kasta sopor XD
I dag kommer det nog inte så fint väder så jag tror att jag kommer vara innne hela dagen typ:)
I går fick jag eda på villka jag fick gå med vi var tre men bara julia och jag fick gå tillsammans:(det är kul att få gå med jullan men jag vll också gå med emelie:)
Jaja jag ska snart äta frukost och typ chata på msn..
Saknar er as mycket P&K//hedda<3

Kollar in tailern

Fett synd jag får inte kolla på den när den kommer på bio det är 15 års gräns :(
Jakop är as snygg när han fick bort allt hårXD

Veckans låt:)


Ganska bra!:)

Sovit hos natta:)

Hejsan!
Jag och natta satt i typ 2 timmar elr mer för att fixa med min nya blogg:)
Jag skulle sova hos henne typ och så skulle elin det med:) Vi typ såg på två filmer twilihgt (jag vet inte hur detstavas men men)och den andra kommer jag inte i håg.Vi typ la os vid 2 haha.. vi var as tröta. När vi vakna så var klockan 10 och vi åt frukost kollade på tv.Sen så skulle natta och elin på ung 08 jag vill inte med så jag gick hem.Här hemma så satt jag på datorn och snart så ska alice komma.
Ses p&k//Hedda

Välkommen till min nya blogg!