Tandläkaren igen :P

Hejj<3
Jag sitter och tråkar som en liten **** unge är så jävla trött på skolan. Jag liger efter i allt förutom svenskan (jaa!
not). Aja i dag så fick man ta med sig sina föreldrar till skolan buuu.. Min pappa skulle med men han typ glömde det och jag sa inget i går (för hur kul är det med föreldrara i skolan ?).

På idrotten så skulle vi typ ha dans men det var några konstiga lekar i stället. Det var så överdrivet asså ofta . Jag vill typ köra fotboll elr nåt även om det är inomhus !

Aja när vi var klara efetr lunchen .... så skulle vi kolla på nån film. Matilda sa: kolla nu och ta upp lite fakta så kommer ni ligga ett steg före på torsdag och blablablabla..... Mmm visst ska jag komma i håg en sån film lättt (not) det var såå tråkigt jag tror jag somnade typ 2 gånger och jag hade as ont i svanskotan.

På engelskan fick vi jobba med något konstigt papper och sen hade vi engelska läxa. Jag hade glömt att göra läxa så vi satt och samarbetade vid det borde som jag ahde markus bryde sig inte. 
 
Sen åkte jag med felica på tuben. När tuben stanade vid globen typ ringde pappa. Jag pratade och killarna som jag och felicia stod vid började sjunga och typ "inte röka hedda" Jag bah "men shit tysst... !" (Jag röker inte) !!!
Aja när jag kom till farsta så gick jag av och började gå upp mot tandläkaren. Han typ fixade lite med mina tänder och nu har jag as ont.

Aja ses <33

Kommentarer
Postat av: JULIA♥

ahh,det var väll bra!

Om du läser det här kan du väll ringa mig eller något. Eller så kan vi chatta via bloggen elr stardoll elr ngt, måste snacka med dig ... :)

2009-11-09 @ 17:23:46
URL: http://liksomjullan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback