Min datro lagar som fan !

Hejj<3
I dag så spelar det ingen roll villken dator jag har båda lagar och jag typ dampar. Asså jag skulle lyssna på några låtar men dom hakar och nu blir jag bara irreterad på allt . Man kan alltså säga att jag är på dåligt humör. Jag fick ta mammas datro för min typ blev konstig , för att min slad tilldatorn är sönder så i blan slår den av så den inte får något bateri. Men när jag myte förut till mammas dator var den inte ¨så himmla mycket bätre för de jag dampar som fan.

I dag så kanske vi ska åka till moormor och bert och äta middag där IGEN orkar nt. Hoppas vi inte åkler innen 16.00 för då har man vip på pea poch i går så var det 15 st som kollade på min profil men jag kunde inte kolla vilka det var så nu vill jag bara kolla upp det.

Jag ska typ byta dator för på min dator hakar nt musiken i alla fall.

Jag börjar tröttna på det väder vi har fått det är så jävla kallt och tråkigt.Typ as kalt på mornarna och min lugg typ lägger sig fel då! Jag hatar det !

Min lugg vill inte ligga stilla jag typ dampade på det i morse. Aja nästa vecka toror jag att jag ska klippa mig få bara se till att det inte blir på måndag elr tidageg elr torsadg jag har så jävla mycket jag ska göra nästa vecka . Tex vaxenera mig och typ tandläkaren och vara med några roliga kompisar .

Ses puss puss <33

Kommentarer
Postat av: JULIA ♥

Du som inte skulle vaccinera dig och sa att det var fler som dog av vaccinet än influensan? :O

2009-11-08 @ 16:23:36
URL: http://liksomjullan.blogg.se/
Postat av: JULIA ♥

Okejj!

Lagga*

2009-11-08 @ 16:34:41
URL: http://liksomjullan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback